Forny dine tenner med porselen

Porselen styrker tennene og gir deg et flott utseende.

Ønsker du å bevare dine egne tenner så lenge som mulig er porselensfyllinger et godt alternativ. Du trenger bare et besøk hos tannlegen. Det er ingen avtrykk og du trenger ingen midlertidige løsninger.

Denne tann restaureringen gir naturlig tannfarge og er meget holdbare og varige (fyllinger, kroner fasetter). Cerec-systemet benytter keramikk som lar seg behandle maskinellt.

Cerec-materialet er blitt brukt i mer enn 18 år. Undersøkelser har bevist at Cerec-materialet er biokompatibelt; det vil si det aksepteres av kroppen og oppleves ikke som et fremmedlegeme som f.eks. amalgam. Cerec-restaureringer er metallfrie

Porselensinnlegg er et alternativ til hvite fyllinger i de små og store jekslene. Det blir som regel veldig pent i forhold til andre fyllingsalternativer, og er også gunstig med hensyn til allergier i munnslimhinnen. Prismessig ligger innleggene noe under prisen på en krone.

 Forny dine tenner på dagen 

Vi lager innlegg mens du venter

Bestill time

Hvordan fremstilles Cerec- porselensinnlegg?

Våre porselensfyllinger er tredimensjonalt fremstilt av en industrifremstilt porselensblokk. Dette gjør fyllingen fri for porer og dermed svært sterk. Vi preparerer tann, tar tredimensjonalt bilde, overfører trådløst til en tredimensjonal slipeenhet og sementerer fylling på en times tid. Ingen avtrykk eller midlertidige fyllinger, ei heller trenger du å komme tilbake for sementerimg.

Vi velger ofte porselen som et alternativ til composite ( plast) hvor estetikk spiller en stor rolle. Lysspillet i porselen er ett helt annet en i plast som kan virke dødt i forhold. Porselensfyllingen sementeres m plastsement. Men sementlaget er så tynt at det blir minimalt med krypning av plastsementen, noe som er en av ulempene med rene store plastfyllinger.