Tannlegehuset
Tannlege og tannpleie i Bergen

I Nattlandsveien 76d på Landåstorget

Våre tannleger ønsker at alle våre pasienter skal føle seg trygge og ivaretatte.

Vår hyggelige atmosfære og våre serviceinnstilte tannleger og tannpleiere vil gjøre sitt ytterste for at du skal føle deg vel. Vår visjon er at du skal glede deg til å gå til tannlegen. Pasientene bemerker vårt engasjement på jobb. Vi tror årsaken er respekten vi har for likeverd og det våre tannleger yter som forskjellige faggrupper på Tannlegehuset. Vi ser hverandre ikke bare på jobb, men også i faglig, idrettslig og sosial setting utenfor jobben.

Vårt mål er å sørge for at våre pasienter blir i stand til å ta vare på egen tenner i best mulig grad gjennom alle livets faser. Gjennom god rådgiving, regelmessig ettersyn, god opplæring til egenomsorg og nødvendig tannbehandling ønsker vi å sørge for at du har et funksjonelt og flott smil gjennom hele livet.

Våre dyktige tannleger utfører et bredt utvalg av behandlingsmetoder med høy kvalitet, god service, smertefri- og behagelig gjennomføring.

Tannlegehuset -Din tannlege i Bergen!

Tannbehandling
Bergen

Hvorfor gå til tannlegen? Tannlegehuset anbefaler at en får undersøkt tenner og munnhule hos tannlege eller tannpleier regelmessig (les mer her http://tannlegehuset.no/tannlegesjekk-hos-tannlegehuset/)

Trenger du tannbehandling og tannlege i Bergen?

Tannbleking
Bergen

Hvorfor bleke tenner? Hvordan blir resultatet av tannbleking?

Vi mennesker er ulike, også når det gjelder fargen på tennene våre. Tannfargen endrer seg gjennom det livet vi lever, den naturlige aldringsprosessen gjør sitt. I tillegg kan ens livsstil med røyking, kaffe, te og vin påvirke tennenes utseende. http://tannlegehuset.no/tannbleking/

Ønsker du trygg tannbleking i Bergen?

Tannimplantat
Bergen

Hva er et tannimplantat? Hva er fordel med tannimplantat? Et tannimplantat er regelrett en god erstatning for tannrot som lages for å være en fullverdig erstatning for dine naturlige tenner. Les mer om tannimplantat her http://tannlegehuset.no/tannlegesjekk-hos-tannlegehuset/)

Trenger du en dyktig aktør på tannimplantat i Bergen?

 

Klinikken har 15% studentrabatt!

Med unntak av implantat og krone/bro behandling

Bestill time

Kort om oss

Vi er en moderne tannklinikk med seks allmennpraktiserende tannleger, 1 tannpleier og åtte tannhelsesekretærer.

Kontoret vårt ligger sentralt på Landås torget. Klinikken er lett tilgjengelig med flere kommunikasjonsmidler: bybane, buss, bil og taxi. Taxi-holdeplass og gratis parkering like utenfor våre lokaler.

På venterommet har vi TV, blader og dagens aviser, samt gratis Wifi.

 

Trygghet

Alle våre tannleger er utdannet i Norge og bruker mye tid årlig på å oppdatere sine kunnskaper. Vi videreutvikles kontinuerlig for å gi deg, som pasient, den beste behandling.

 

Kompetanse

Vi har kompetanse og erfaring med allmenn- og avansert tannlegebehandling, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk

Pasienten kan selv se fargebilder fra munnhulen på flatskjerm foran stolen ved hjelp av et digitalt intraoralt videokamera. Dette vil være til stor hjelp når behandlingen skal diskuteres og planlegges sammen med pasienten. Det legges vekt på at pasienten skal føle seg trygg på at den rette behandlingen blir valgt.